Kebab-Vitlök

235 g

Kebab smakar alltid. I synnerhet mellan panininbrödet med Mr. Paninis vitlöksdressing. Kebabflarnet görs av finskt nötkött. Kebab-Vitlök är laktosfattig.

Ingredienser

Paninibröd (ursprungsland Finland) 47% [vetemjöl, vatten, solrosfrö, linfrö, vetekli, salt, jäst],
Mr.Panini gurka-vitlökmajonnäs [rypsolja, rödlök, vatten, gurka 3%, konserveringsmedel (E211, E202), stabiliseringsmedel (E509), äggula, vitlök 2%, tomatpuré, socker, ättika, chili, förtjockningsmedel (E1422), surhetsreglerande medel (ättikasyra), lök, senapsfrö, färg (sockerkulör), förtjockningsmedel (guarkärnmjöl, xantangummi)], kebabkött (ursprungsland Finland) 18% [nötkött (93%), vatten, salt, kryddor (cayenne, vit- och svartpeppar, paprika, chili, lök, vitlök, dragon), aromer (bl.a. libbsticka), glukos, socker, stabiliseringsmedel (E450)], edamerost (ursprungsland Finland) [pastöriserad mjölk, syrakultur, salt, surhetsreglerandemedel (E509), förtjockningsmedel (E460)].

Kraftigt saltad. Laktosfri, laktos mindre än 0,01 g/100g.

Näringsinnehåll/100g

Energi kj 1400
Energi kcal 331
Protein 11,1 g
Kolhydrat 24,5 g
- varav sockerarter 1,5 g
Fett 20,1 g
- varav mättade fettsyror 4,0 g
Salt 1,2 g

Förvaring

Förvaring under +6 °C.

Tillredning

I grillen: Värm grillen till 260 °C. Ta ut paninin ur förpackningen. Lägg paninin på grillen på ett bakplåtspapper. Stäng locket. Grilla 3-4 minuter. Uppvärmningstiden är riktgivande.

I ugnen: Värm ugnen till 225 °C. Ta ut paninin ur förpackningen. Lägg paninin på en ugnsplåt med bakplåtspapper. Grädda i 4-6 minuter, tills paninins yta får en guldbrun färg.

Visa produktinformation