Kyckling-Blåmögelost

235 g

Fyllningen i Kyckling-blåmögelostpanini består av en förtjusande kombination av Valios AURA® blåmögelost och stekt finskt kycklingbröstfilé som serveras i ett inhemskt paninibröd. Givetvis använder vi en majonnäs från Mr. Paninis eget kök och vi har även tillsatt finsk edamerost. Kyckling-blåmögelostpaninin är laktosfri.

Ingredienser

Paninibröd (ursprungsland Finland) 47% [vetemjöl, vatten, solrosfrö, linfrö, vetekli, salt, jäst], Mr.Panini blåmögelostmajonnäs [rypsolja, Valio AURA® blåmögelost (ursprungsland Finland) 8 % (pastöriserad mjölk, syrakultur, salt, blåmögelkultur (P. roqueforti), surhetsreglerande medel (E509), klumpförebyggande medel (E460), konserveringsmedel (natamycin, natriumbensoat), edamerost (ursprungsland Finland), vatten, lök, paprika, äggula, socker, ättika, senapsfrö, salt, färg (sockerkulör), chilipeppar, förtjockningsmedel (guarkärnmjöl, xantangummi)],
kycklinghelköttsprodukt (ursprung Finland) 22%, till 100g produkt har använts 102g kött [kycklingfilé, vatten, salt, stabiliseringsmedel (E450, E451), antioxidationsmedel (natriumaskorbat)],

Produkten kan innehålla kycklingben.

Kraftigt saltad. Laktosfri, laktos mindre än 0,01 g/100g.

Näringsinnehåll/100g

Energi kj 1222
Energi kcal 288
Protein 13,3 g
Kolhydrat 23,6 g
- varav sockerarter 1,1 g
Fett 15,7 g
- varav mättade fettsyror 2,4 g
Salt 1,5 g

Förvaring

Förvaring under +6 °C.

Tillredning

I grillen: Värm grillen till 260 °C. Ta ut paninin ur förpackningen. Lägg paninin på grillen på ett bakplåtspapper. Stäng locket. Grilla 3-4 minuter. Uppvärmningstiden är riktgivande.

I ugnen: Värm ugnen till 225 °C. Ta ut paninin ur förpackningen. Lägg paninin på en ugnsplåt med bakplåtspapper. Grädda i 4-6 minuter, tills paninins yta får en guldbrun färg.

Visa produktinformation