Skinka-Salami

235 g

Vi fyllde ett färskt, finskt paninibröd med de bästa köttprodukterna. Den äkta rökta skinkan och den kryddiga salamins saftiga smakupplevelse kronas av en Mr. Panini Original-majonnäs med finsk edamerost som pricken över i:et. Skinka-Salamipaninin är laktosfri.

Ingredienser

Paninibröd (ursprungsland Finland) 47% [vetemjöl, vatten, solrosfrö, linfrö, vetekli, salt, jäst],
Mr.Panini tomat-chilimajonnäs [rypsolja, vatten, äggula, ananas, socker, ättika, salt, senapsfrö, färg (sockerkulör), chili 1%, sojabönsolja, kryddor (bl.a. tomat 1%, äpple, paprika, cayenne), aromer (bacon- och rökarom), konserveringsmedel (E211, E202), förtjockningsmedel (guarkärnmjöl, xantangummi)], helköttsprodukt (ursprungsland Finland) 17 % [skinka (89 %), vatten, salt, stabiliseringsmedel (E450, E451), socker, kryddor (svart- och vitpeppar, koriander, lök), aromer (bl.a. libbsticka, grönpeppar, rök), antioxidationsmedel (natriumaskorbat), konserveringsmedel (E250)], salami (ursprungsland Finland) 7%, till 100g färdig salami används 137g kött [gris- och nötkött, salt, socker, kryddor (cayenne, chili, kummin, koriander, paprika, fänkål, vitlök, krydd-, svart- och vitpeppar, muskotnöt), antioxidationsmedel (askorbinsyra), konserveringsmedel (E250)], edamerost (ursprungsland Finland) [pastöriserad mjölk, syrakultur, salt, surhetsreglerande medel (E509), förtjockningsmedel (E460)].

Kraftigt saltad. Laktosfri, laktos mindre än 0,01 g/100g.

Näringsinnehåll/100g

Energi kj 1502
Energi kcal 355
Protein 10,9 g
Kolhydrat 27,7 g
- varav sockerarter 1,5 g
Fett 22,3 g
- varav mättade fettsyror 11,9 g
Salt 1,5 g

Förvaring

Förvaring under +6 °C.

Tillredning

I grillen: Värm grillen till 260 °C. Ta ut paninin ur förpackningen. Lägg paninin på grillen på ett bakplåtspapper. Stäng locket. Grilla 3-4 minuter. Uppvärmningstiden är riktgivande.

I ugnen: Värm ugnen till 225 °C. Ta ut paninin ur förpackningen. Lägg paninin på en ugnsplåt med bakplåtspapper. Grädda i 4-6 minuter, tills paninins yta får en guldbrun färg.

Visa produktinformation