Gluteeniton kinkkupanini

235 g

Odotettu uutuus: gluteeniton panini! Kotimaisen, luontaisesti gluteenittoman paninileivän täytteenä on suomalaista Snellmanin kinkkua ja paninikeittiön omaa Mexican-majoneesia. Gluteeniton Kinkkupanini on laktoositon.

Ainesosat

Ainesosat: Luontaisesti gluteeniton Paninileipä 49% [vesi, maissitärkkelys, tapiokatärkkelys, tattarijauho, rypsiöljy, auringonkukansiemen, pellavansiemen, peruna, sokeri, psyllium, emulgointiaineet (E464, guarkumi), herneproteiini, suola, hiiva, sakeuttamisaine (ksantaanikumi)], Mr.Panini Mexican-majoneesi [rypsiöljy, kurkku, vesi, etikka, sokeri, suola, tomaatti, munankeltuainen, chili, valkosipuli, sipuli, mausteet, sinapinsiemen, aromit (savu, chili), happamuudensäätöaine (etikkahappo), soijapapuöljy, sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi, E1422), säilöntäaineet (E211, E202)], kokolihatuote (alkuperämaa Suomi) 17% [kinkku (89%), vesi, suola, stabilointiaineet (E450, E451), sokeri, mausteet, aromit (mm. lipstikka, savu), hapettumisenestoaine (natriumaskorbaatti), säilöntäaine (natriumnitriitti)], edamjuusto (alkuperämaa Suomi) [pastöroitu maito, hapate, suola, happamuudensäätöaine (E509), sakeuttamisaine (E460)].

Voimakassuolainen. Laktoositon, laktoosia alle 0,01 g/100 g.

Ravintosisältö/100g

Energia 1499 KJ
Energia 354 Kcal
Proteiini 13,8 g
Hiilihydraatit 20,6 g
-josta sokereita 2,2 g
Rasva 24,1 g
-josta tyydyttynyttä 4,35 g
Suola 2,0 g

Säilytystiedot

Säilytettävä alle +6°

Paisto-ohjeet

Parilassa: Lämmitä parila 260-asteiseksi. Poista panini pakkauksesta. Taita leivinpaperi parilaan ja laita panini leivinpaperin väliin. Aseta kansi päälle. Paista noin 3-4 minuuttia. Paistoaika on suuntaa antava.

Uunissa: Lämmitä uuni 225-asteiseksi. Poista panini pakkauksesta. Laita panini uunipellille leivinpaperin päälle. Paista 4-6 minuuttia, kunnes panini on sisältä lämmin.

Näytä tuotetiedot