Hampurilaispanini

235 g

Hampurilaispanini on luotu vaativalle herkuttelijalle. Lähileipomon tuoreen leivän täytteeksi on valikoitu kaksi ronskin lihaisaa pihviä, jotka on valmistettu 100 % suomalaisesta naudanlihasta. Pihvien makuja komppaa maukas cheddarjuusto ja Mr. Panini -hampurilaismajoneesi.

Ainesosat

Paninileipä (alkuperämaa Suomi) 47 % [vehnäjauho, vesi, auringonkukansiemen, pellavansiemen, vehnälese, suola, hiiva, leivänparanne], naudanlihavalmiste (alkuperämaa Suomi) 22 %,100 g valmista naudanpihviä on käytetty 114 g lihaa [naudanliha, vesi, kananmuna, korppujauho (vehnäjauho, suola, hiiva), suola, mauste- ja mustapippuri, rypsiöljy], majoneesi [rypsiöljy, munankeltuainen, etikka, sokeri, sinapinsiemen, kaali, porkkana, kurkku, punasipuli, tomaattisose, mausteet, soijapapuöljy, sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi), säilöntäaineet (E211, E202)], edamjuusto (alkuperämaa Suomi) [pastöroitu maito, hapate, happamuudensäätöaine (E509), sakeuttamisaine (E460)],
cheddarjuusto (alkuperämaa Saksa) [cheddarjuusto (51 %), vesi, voi, maitoproteiini, sulatesuolat (E331, E339), herajauhe, rasvaton maitojauhe, luontainen juustoaromi, suola, happamuudensäätöaine (maitohappo), värit (E160a, E160c), säilöntäaine (sorbiinihappo), paakkuuntumisenestoaine (auringonkukkalesitiini)].

Voimakassuolainen. Sisältää laktoosia.

Ravintosisältö/100g

Energia kJ 1064
Energiaa kcal 251
Proteiini 8,5 g
Hiilihydraatit 23 g
-josta sokereita 1,3 g
Rasva 14 g
-josta tyydyttynyttä 4 g
Suola 1,3 g

Säilytystiedot

Säilytettävä alle +6°.

Paisto-ohjeet

Parilassa: Lämmitä parila 260°. Taita leivinpaperi parilaan ja laita panini leivinpaperin väliin. Paista noin 3–4 minuuttia. Paistoaika on suuntaa antava.

Uunissa: Lämmitä uuni 225°. Laita panini uunipellille leivinpaperin päälle. Paista 4–6 minuuttia, kunnes paninin pinta saa kauniin värin.

Näytä tuotetiedot