Kana

235 g

Tämän herkun suosio pysyy vuodesta toiseen ja kotimaisen kanan myötä se on nyt entistäkin ehompi. Kanapanini sisältää meheväksi paistettua suomalaista kanaa sekä Mr. Panini -curry-mangomajoneesia, johon on lisätty suomalaista edamjuustoa. Kanapanini on laktoositon.

Ainesosat

Paninileipä (alkuperämaa Suomi) 47 % [vehnäjauho, vesi, auringonkukansiemen, pellavansiemen, vehnälese, suola, hiiva], Mr.Panini curry-mangomajoneesi [rypsiöljy, paprika, mangosose 10 %, vesi, chili, suola, sakeuttamisaine (E1422), happamuudensäätöaine (etikkahappo), munankeltuainen, valkosipuli, mausteet (mm. curry 1 %), säilöntäaineet (E211, E202), sokeri, etikka, sinapinsiemen, väri (sokerikulööri), sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi)],
kanakokolihatuote (alkuperämaa Suomi) 22 %,100 g tuotetta kohti on käytetty 102 g lihaa [broilerinfilee, vesi, suola, stabilointiaineet (E450, E451), hapettumisenestoaine (natriumaskorbaatti], edamjuusto (alkuperämaa Suomi) [pastöroitu maito, hapate, suola, happamuudensäätöaine (E509), sakeuttamisaine (E460)].

Voimakassuolainen. Laktoositon, laktoosia alle 0,01 g / 100 g.
Tuote saattaa sisältää broilerin luuta.

Ravintosisältö/100g

Energia kJ 1161
Energia kcal 274
Proteiini 13,5 g
Hiilihydraatit 24,3 g
-josta sokereita 1,3 g
Rasva 13,6 g
-josta tyydyttynyttä 2,0 g
Suola 1,4 g

Säilytystiedot

Säilytettävä alle +6°.

Paisto-ohjeet

Parilassa: Lämmitä parila 260°. Taita leivinpaperi parilaan ja laita panini leivinpaperin väliin. Paista noin 3–4 minuuttia. Paistoaika on suuntaa antava.

Uunissa: Lämmitä uuni 225°. Laita panini uunipellille leivinpaperin päälle. Paista 4–6 minuuttia, kunnes paninin pinta saa kauniin värin.

Näytä tuotetiedot