Kebab-Valkosipuli

235 g

Kebab maistuu aina. Etenkin kotimaisen paninileivän välissä ja suomalaisella edamjuustolla viimeistellyllä Mr. Panini -valkosipuli-kurkkumajoneesilla kuorrutettuna. Kebablastut valmistetaan 100 % suomalaisesta naudanlihasta. Kebab-valkosipulipanini on laktoositon.

Ainesosat

Paninileipä (alkuperämaa Suomi) 47 % [vehnäjauho, vesi, auringonkukansiemen, pellavansiemen, vehnälese, suola, hiiva], Mr. Panini -kurkku-valkosipulimajoneesi [rypsiöljy, punasipuli, vesi, kurkku 3 %, säilöntäaineet (E211, E202), stabilointiaine (E509), munankeltuainen, valkosipuli 2 %, tomaattipyre, sokeri, etikka, chili, sakeuttamisaine (E1422), happamuudensäätöaine (etikkahappo), sipuli, sinapinsiemen, väri (sokerikulööri), sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi)], kebabliha (alkuperämaa Suomi) 18 % [naudanliha (93 %), vesi, suola, mausteet (cayenne, valko- ja mustapippuri, paprika, chili, sipuli, valkosipuli, rakuuna), aromit (mm. lipstikka), glukoosi, sokeri, stabilointiaine (E450)], edamjuusto (alkuperämaa Suomi) [pastöroitu maito, hapate, suola, happamuudensäätöaine (E509), sakeuttamisaine (E460)].

Voimakassuolainen. Laktoositon, laktoosia alle 0,01 g / 100 g.

Ravintosisältö/100g

Energia kJ 1400
Energia kcal 331
Proteiini 11,1 g
Hiilihydraatit 24,5 g
-josta sokereita 1,5 g
Rasva 20,1 g
-josta tyydyttynyttä 4,0 g
Suola 1,2 g

Säilytystiedot

Säilytettävä alle +6°.

Paisto-ohjeet

Parilassa: Lämmitä parila 260°. Taita leivinpaperi parilaan ja laita panini leivinpaperin väliin. Paista noin 3–4 minuuttia. Paistoaika on suuntaa antava.

Uunissa: Lämmitä uuni 225°. Laita panini uunipellille leivinpaperin päälle. Paista 4–6 minuuttia, kunnes paninin pinta saa kauniin värin.

Näytä tuotetiedot