Kinkku Original

235 g

Aito ja alkuperäinen suosikkimaku on nyt herkullisempi kuin koskaan. Leppälastuilla savustetun suomalaisen kinkun lisäksi lähileipomon leivän välistä löytyy tietenkin täyteläistä, suomalaisella edamjuustolla viimeisteltyä Mr. Panini -tomaatti-chilimajoneesia. Kinkku Original -panini on laktoositon.

Ainesosat

Paninileipä (alkuperämaa Suomi) 47% [vehnäjauho, vesi, auringonkukansiemen, pellavansiemen, vehnälese, suola, hiiva], Mr.Panini tomaatti-chilimajoneesi [rypsiöljy, vesi, munankeltuainen, ananas, sokeri, etikka, suola,
sinapinsiemen, väri (sokerikulööri), chilipippuri, mausteet (mm. tomaatti 1%, omena, paprika, cayenne), aromit (pekoni- ja savuaromi), säilöntäaineet (E211, E202), chili 1%, soijapapuöljy, sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi)], kokolihatuote (alkuperämaa Suomi) 17% [kinkku (89%), vesi, suola, stabilointiaineet (E450, E451), sokeri, mausteet (musta- ja valkopippuri, korianteri, sipuli) aromit (mm. lipstikka, viherpippuri, savu), hapettumisenestoaine (natriumaskorbaatti), säilöntäaine (E250)], edamjuusto (alkuperämaa Suomi) [pastöroitu maito, hapate, suola, happamuudensäätöaine (E509), sakeuttamisaine (E460)].

Voimakassuolainen. Laktoositon, laktoosia alle 0,01 g / 100 g.

Ravintosisältö/100g

Energia kJ 1394
Energia kcal 329
Proteiini 10,4 g
Hiilihydraatit 24,3 g
-josta sokereita 1,6 g
Rasva 21,2 g
-josta tyydyttynyttä 2,2 g
Suola 1,3 g

Säilytystiedot

Säilytettävä alle +6°.

Paisto-ohjeet

Parilassa: Lämmitä parila 260°. Taita leivinpaperi parilaan ja laita panini leivinpaperin väliin. Paista noin 3–4 minuuttia. Paistoaika on suuntaa antava.

Uunissa: Lämmitä uuni 225°. Laita panini uunipellille leivinpaperin päälle. Paista 4–6 minuuttia, kunnes paninin pinta saa kauniin värin.

Näytä tuotetiedot