Paahtopaistipanini

235 g

Paahtopaistipanini on uutuusmaku, jonka lisäsimme valikoimaamme asiakkaidemme toiveesta. Kotimaisen, rapean paninileivän täytteenä on aitoa suomalaista, mureaa paahtopaistia, Valion Edam-juustoa sekä paninikeittiön omaa, lisäaineettomasta sinapista valmistettua sinappista kurkkumajoneesia. Paahtopaistipanini on laktoositon.

Ainesosat

Ainesosat: Paninileipä 47% [vehnäjauho, vesi, auringonkukansiemen, pellavansiemen, vehnälese, suola, hiiva], Mr.Panini kurkkumajoneesi [rypsiöljy, kurkku, vesi, sinapinsiemen, sipuli, munankeltuainen, sokeri, etikka, suola, valkosipuli, mausteet, sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi), säilöntäaineet (E211, E202)], paahtopaisti (alkuperämaa Suomi) 20% [naudanliha (88%), vesi, suola, stabilointiaineet (E450, E451), mausteet, stabilointiaineet (E450, E451), glukoosi, hapettumisenestoaine (E301), edamjuusto (alkuperämaa Suomi) [pastöroitu maito, hapate, suola, pakkaantumisenestoaine (E460)].

Voimakassuolainen. Laktoositon, laktoosia alle 0,01 g/100 g.

Ravintosisältö/100g

Energia 1436 KJ
Energia 339 Kcal
Proteiini 12,8 g
Hiilihydraatit 25,4 g
-josta sokereita 1,4 g
Rasva 20,7 g
-josta tyydyttynyttä 2,9 g
Suola 1,4 g

Säilytystiedot

Säilytettävä alle +6°

Paisto-ohjeet

Parilassa: Lämmitä parila 260-asteiseksi. Poista panini pakkauksesta. Taita leivinpaperi parilaan ja laita panini leivinpaperin väliin. Aseta kansi päälle. Paista noin 3-4 minuuttia. Paistoaika on suuntaa antava.

Uunissa: Lämmitä uuni 225-asteiseksi. Poista panini pakkauksesta. Laita panini uunipellille leivinpaperin päälle. Paista 4-6 minuuttia, kunnes panini on sisältä lämmin.

Näytä tuotetiedot