Tonnikala

235 g

Tonnikalapanini on uutuusmaku, jonka lisäämme valikoimaamme asiakkaidemme toiveesta. Lähileipomon uunituore paninileipä on täytetty paninikeittiön omalla, herkullisella tonnikalamajoneesilla ja edamjuustolla. Tonnikalapanini on laktoositon.

Ainesosat

Paninileipä (alkuperämaa Suomi) 47% [vehnäjauho, vesi, auringonkukansiemen, pellavansiemen, vehnälese, suola, hiiva], tonnikala (alkuperämaa Thaimaa) 20 % [tonnikala, vesi, suola], majoneesi [rypsiöljy, vesi, munankeltuainen, sokeri, etikka, sinapinsiemen, suola, kurkku, sipuli, tomaatti, mausteet, aromit, sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi), säilöntäaineet (E211, E202)], edamjuusto (alkuperämaa Suomi) [pastöroitu maito, hapate, suola, happamuudensäätöaine (E509), sakeuttamisaine (E460)].

Voimakassuolainen. Laktoositon, laktoosia alle 0,01 g / 100 g.

Käyttämämme tonnikala on peräisin ekologisesti kestävän kalastuksen mukaisesta kalakannasta.

Ravintosisältö/100g

Energia 1304 kJ
Energia 308 Kcal
Proteiini 11,9 g
Hiilihydraatit 24,8 g
-josta sokereita 1,9 g
Rasva 17,9 g
-josta tyydyttynyttä 2,3 g
Suola 1,2 g

Säilytystiedot

Säilytettävä alle +6 °C.

Paisto-ohjeet

Parilassa: Lämmitä parila 260°. Taita leivinpaperi parilaan ja laita panini leivinpaperin väliin. Paista noin 3–4 minuuttia. Paistoaika on suuntaa antava.

Uunissa: Lämmitä uuni 225°. Laita panini uunipellille leivinpaperin päälle. Paista 4–6 minuuttia, kunnes paninin pinta saa kauniin värin.

Näytä tuotetiedot