Avoimet työpaikat

Ravintola- /kahvilatyöntekijöitä

Mr. Panini & Co. on uusi ravintolakonsepti, jonka taustalla on Snellman-konserniin kuuluva Mr. Panini -yritys. Mr. Panini & Co. – fast casual -ravintola jatkaa Suomen suosituimman paninin tarinaa tuomalla tuoreista täytteistä paikan päällä valmistetut lämpimän rapeat paninit omiin ravintoloihinsa. Paninit saavat seurakseen myös muuta nopeaa tarjottavaa. Ruokalistan täydentävät asiakkaiden valitsemista lisukkeista koottavat tuoreet salaatit ja keitot.

Suomen ensimmäinen Mr. Panini & Co. -ravintola avataan keväällä 2019 Tampereen keskustaan.

Haemme uuteen ravintolaamme sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia

ravintola- /kahvilatyöntekijöitä

vakituiseen työsuhteeseen.

Voit olla joko alan ammattilainen tai siksi haluava, kunhan vain asiakaspalvelun laatu ja asiakkaiden hyvänolontunne ovat sinulle sydämen asia.

Valituilla henkilöillä on ainutlaatuinen mahdollisuus olla mukana rakentamassa täysin uutta ravintolakonseptia, jota lähivuosina on tarkoitus laajentaa sekä muualle Suomeen että ulkomaille.

Toivomme, että

  • Sinulla on ravintola- tai asiakaspalvelualan koulutusta.
  • Asiakaspalvelun laatu ja nopean syömisen maailma ovat sinulle intohimo.
  • Sinulla on tehtävään sopivaa työkokemusta esim. ravintola-/kahvilamaailmasta tai palvelualalta.
  • Omaat erinomaiset työyhteisötaidot ja positiivisen elämänasenteen. Näytät esimerkkiä omalla toiminnallasi.
  • Olet myyntihenkinen ja nautit asiakkaiden palvelemisesta.

Tarjoamme valituille henkilöille monipuolisen ja ainutlaatuisen työn sekä työhyvinvointiin panostavan työyhteisön. Lisäksi tarjoamme Snellman-konsernin kilpailukykyiset henkilöstöedut ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kasvavaa Mr. Panini -perhettä.

Työ alkaa 18.3.2019 tai sopimuksen mukaan.

Käy lähettämässä  CV:si sekä vapaamuotoisen hakemuksesi 24.2.2019 mennessä osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?f8c084f5

Lisätietoja tehtävästä antaa Mr. Paninin kehityspäällikkö Janne Ikonen, 050 5019197,
28.–29.1. ja 11.–12.2. klo 10–13.

Oy Snellman Ab toimii elintarvikealalla ja sen toiminta koostuu kahdesta toimialasta: Lihanjalostus ja Valmisruoka. Konsernilla on toimintaa Suomessa ja Ruotsissa. Suurimmat toimipaikat Suomessa ovat Pietarsaaressa ja Keravalla. Konsernin liikevaihto vuonna 2018 on noin 300 M€ ja henkilöstö koostuu lähes 1500 ammattilaisesta.