Avoimet työpaikat

Ravintolapäällikkö Mr.Panini & Co. -ravintolaan Tampereelle

Oy Snellman Ab toimii elintarvikealalla ja sen toiminta koostuu viidestä eri toimialasta: Lihanjalostus, Valmisruoka, Panini, Food Service ja Eläinruoka. Konsernilla on toimintaa Suomessa ja Ruotsissa. Suurimmat toimipaikat Suomessa ovat Pietarsaaressa ja Keravalla. Konsernin liikevaihto vuonna 2018 on noin 300 M€ ja henkilöstö koostuu lähes 1500 ammattilaisesta.

Mr. Panini & Co. – fast casual -ravintola jatkaa Suomen suosituimman paninin tarinaa tuomalla tuoreista täytteistä paikan päällä valmistetut lämpimän rapeat paninit omiin ravintoloihinsa. Kuten nimestä käy ilmi, paninit ovat saaneet seurakseen myös muuta nopeaa tarjottavaa. Ruokalistan täydentävät asiakkaiden valitsemista lisukkeista koottavat tuoreet salaatit ja keitot.

Suomen ensimmäinen Mr. Panini & Co. -ravintola avataan keväällä 2019 Tampereen keskustaan ja haemme nyt innovatiivista, ratkaisukeskeistä ja asiakaspalveluhenkistä ravintolapäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Tarjolla oleva tehtävä on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä mukaan rakentamaan täysin uutta ravintolakonseptia, jota tarkoituksemme on lähivuosina laajentaa sekä muualle Suomeen että ulkomaille.

Ravintolan esimiehenä tehtävänäsi on kehittää täysin uuden ravintolan palvelukonseptia tulosvastuullisesti. Osaat luoda innostavan ja hyvinvoivan työyhteisön ja pääset rekrytoimaan koko ravintolatiimisi, jolle toimit valmentavana esimiehenä. Olet myös itse vahvasti päivittäisessä tekemisessä mukana ja asiakkaiden saama hyvänolontunne ja henkilökunnan hyvinvointi ovat sydämenasiasi. Työssäsi tulet tarvitsemaan hyvää paineensietokykyä sekä joustavuutta.

Saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö, jos tunnistat itsesi seuraavista:

  • Asiakaspalvelun laatu ja nopean syömisen maailma ovat sinulle intohimoja.
  • Seuraat jatkuvasti alan trendejä.
  • Sinulla on tehtävään sopivaa kokemusta esim. ravintola- tai kahvilamaailmasta.
  • Omaat erinomaiset työyhteisötaidot positiivisen elämänasenteen. Osoitat esimerkkiä omalla toiminnallasi.
  • Ajattelet liiketoimintalähtöisesti ja omaat näyttöä tuloksellisesta työskentelystä.
  • Hallitset tarvittavat IT-järjestelmät.
  • Olet myyntihenkinen ja nautit asiakkaiden palvelemisesta.
  • Osaat markkinoida ja viestiä ajanmukaisia kanavia hyödyntäen ja saat ihmiset kääntymään puoleesi.

Arvostamme koulutusta, mutta kokemus ja persoona ratkaisevat lopullisen valinnan. Myös Tampereen tuntemuksesta on tehtävässä etua. Tarjoamme odotuksemme täyttävälle henkilölle monipuolisen ja ainutlaatuisen työn sekä työhyvinvointiin panostavan työyhteisön. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyiset edut ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kasvavaa Mr. Panini -perhettä. Työ alkaa sopimuksen mukaan tai viimeistään 15.2.2019.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Käy lähettämässä CV:si sekä avoin hakemuksesi palkkatoivomuksineen 21.12.2018 mennessä.

Täytä hakulomake täällä

Lisätietoja tehtävästä antaa Mr. Paninin Kehityspäällikkö Janne Ikonen, 12.12.2018 klo 9-15 ja

18.12. klo 14-18, gsm. 0505019197.